WAAROM REBELLION DORDRECHT

Lid worden bij een sportschool is een stap in de goede richting. Progressie behalen en gemotiveerd blijven hoort ook bij een lidmaatschap bij ons. Daarom helpen wij je graag om snel mogelijk en zo gemotiveerd mogelijk je progressie te behalen. Vraag om advies bij een van onze Rebellion trainers. Hij of zij kan een tailored voedingsschema voor je opstellen dat goed aansluit op jouw traingingsschema. Voor het snelste resultaat kan je ook vragen voor meer informatie over personal training.

De voordelen van Rebellion Dordrecht

Lidmaatschappen voor iedereen

Bij Rebellion Dordrecht hebben we meerdere lidmaatschappen waaruit je kan kiezen. Je kan dan ook zelf kiezen wat het beste bij jou past en hoe flexibel voor het geval je ooit wil opzeggen. Welk abonnement kies jij?

Live groepslessen

2652 groepslessen per jaar. geschikt voor zowel beginners als gevorderden.  Voor jong en oud. Er is altijd wel een groepsles die bij jou past. Ook is er te kiezen uit meer dan maar liefst 10 verschillende groepslessen. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde trainers.

Progressie

Wil je struike buikspieren of ga je misschien wedstrijden doen in de sport? Wij helpen je graag bij de weg naar progressie. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we jou helpen bij je progressie. Ook al heb je zelf geen kennis. Neem contact met ons op om jouw doelen te behalen!