GROEPSLESSEN BIJ REBELLION DORDRECHT

Groepslessen bij Rebellion Dordrecht

2652 groepslessen per jaar. Die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Er is altijd wel een groepsles die bij jou past. Er is ook te kiezen uit maar liefst meer dan 10 verschillende groepslessen. Alle lessen worden verzorgd door gecertificeerde trainers.

boxing

Boksen

Ontladen en opladen. Boksen is voor iedereen. Wil je wedstrijden? Geef het dan aan. Iedereen kan meedoen met de les. Zowel beginners als gevorderden.

cardioboxing

Cardioboksen

Niet worden terug geslagen en ook geen blauwe ogen oplopen. Als je niet tegenover een tegenstander wil staan, is dit de perfecte oplossing. Ervaring is niet nodig.

kickboxing

Kickboksen

Gebruik jij graag ook je benen? Doe dan mee met onze kickbokslessen. Train je volledige lichaam. De lessen zijn voor iedere niveau en leeftijd geschikt.

Kidsboxing

Geef het zelfvertrouwen van jouw kind een boost met deze les.  Al vanaf €19,- per maand en dan 3x per week les. Een proefles is mogelijk.

Rebellion Circuit

Bij deze super leuke work out wordt je met de week sterker. Natuurlijk gaat je conditie er ook op vooruit. Na deze training zal je je maximaal voldaan voelen. 

Rebellion Kettlebell

Kracht, conditie, coördinatie en verbranden. Slechts een aantal van de voordelen van Rebellion Kettlebell. Kom snel langs voor een proefles

Rebellion Workout

Iedere week progressie boeken? Zowel kracht als conditie worden maximaal getriggerd om ervoor te zorgen dat jij het snelst vooruit gaat.

Personal Training

Tailored 1-op-1 work outs. Ook het autonome deel van het lichaam wordt aangepakt met onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak.